PRIJATELJI I SPONOZORI

 

O Nama ¬

Počeci STK „LALA“ – Majur datiraju još iz 60-tih godina dvadesetog veka kada je oformljen prvi stonoteniski klub pod nazivom „Partizan“ – Majur pod kojim imenom je klub aktivno postojao sve do 1973 godine. U klubu su igrali Đorđević Milorad – Mida, Đorđević Borivoje, Marković Rade, Jevtić Radoslav – Doce i Jevtić Živadin – Crni. U ovom periodu, klub se takmičio u opštinskoj ligi.

Nakon pauze od 21. Godine, rad kluba je obnovljen 1994 godine na inicijativu Vasić Živomira – Lale i grupe igrača, kada je klub i registrovan pod novim imenom „Lala“ – Majur pod kojim i danas postoji. Klub su osnovali : Vasić Živomir – Lala, Đorđević Milorad – Mida, Jevtić Radoslav – Doce, Jovanović Predrag – Peca, Kostić Radoslav, Stefanović Jordan – Joca, Matejić Srba, Savić Dobrica, Petrović Radomir – Rade, Delević Aleksandar i Milenković Dragan.

Prvi predsednik kluba bio je Kostić Radoslav a nakon toga Milenković Dragan pa Stefanović Jordan koji je i sadašnji predsednik. Glavni sponzori kluba su Mesna Zajednica Majur i Vasić Živomir – Lala a klub se trenutno takmiči u Srpskoj regionalnoj ligi – Centar i nakon završenog jesenjeg dela prvenstva klub se nalazi na prvom mestu sa osvojenih maksimalnih 18 bodova u 9 odigranih utakmica u kojim je ostvaren maksimalni učinak od 9 pobeda.

Ciljevi kluba u 2013 godini će biti osvajanje prvog mesta u Srpskoj regionalnoj ligi – Centar i plasman u viši rang takmičenja – Kvalitetnu ligu Srbije.

STK „LALA“ – Majur gaji prijateljske odnose sa klubom Malme F.F. u kome je Vasić Živomir – Lala član uprave kluba i lični prijatelj sa svetskim šampionima i legendama svetskog stonog tenisa Personom i Waldnerom.

 


© Agencija Autentik Jagodina                     Ukupno Poseta: 2038       Danas: 3       Juče: 4